Serviciile noastre

Cere oferta


Flota noastră

În cazul în care alegeți Interwell Dewatering, aveți posibilitatea de a dispune de cea mai variată, amplă și specializată flotă de pompe de închiriat de pe piață.

Pe lângă seria de pompe cu pompă de vid destinate instalațiilor wellpoint, oferim clienților noștri posibilitatea de a închiria inclusiv pompe centrifuge cu autoamorsare, pompe cu debit ridicat per by-pass pentru canalizare și pompe submersibile.

Închirieri pompe Interwell Dewatering

Asistență de specialitate

Realizarea de lucrări în care este prevăzută efectuarea de excavări în prezența apelor subterane presupune dintotdeauna probleme semnificative referitoare la procedurile și la costurile de realizare. Doar prin apelarea la profesioniști înalt calificați și cu experiență dovedită, aceste probleme pot fi soluționate într-o manieră optimă, atât din punct de vedere tehnic, cât și din cel al costurilor.

Asistență tehnică

Personalul nostru tehnic înalt calificat oferă asistența necesară în faza de montare a instalațiilor și a pompelor, garantând deplina funcționalitate a echipamentului închiriat.

Închiriere pompe Interwell Dewatering

Timpi reduși de intervenție

Disponibilitatea deplină a utilajelor și a manoperei ne permite să asigurăm intervenții într-un timp extrem de scurt, pentru instalarea echipamentelor noastre, reducând astfel la minim timpul în care șantierul trebuie oprit.

Urgențe pe șantier

Serviciul nostru tehnic dedicat urgențelor pe șantier funcționează 24 de ore din 24 și garantează prezența unui tehnician al nostru în maxim 72 de ore pe întreg teritoriul României.

Închirieri pompe Interwell Dewatering